AKTUELNO

SNS Paraćin podržava inicijativu šefa poslaničke grupe SPS u Skupštini Srbije Đorđa Milićevića koji je danas predložio da se održe vanredni izbori u Šapcu, Paraćinu i Čajetini.

- Došlo je vreme da građani napokon stanu na kraj bahatoj vlasti u ovim opštinama. Dosta smo gledali lopovluk Saše Paunovića, Nebojše Zelenovića i Milana Stamatovića i ne samo njih trojice već cele strukture iz Saveza za pljačku. Pokazali su kako su Srbiju za vreme njihove vlasti doveli na rub propasti, a sada to isto rade Paunović, Stamatović i Zelenović. - navodi se u saopštenju SNS Paraćin.

Kako se dodaje, krađe, stranačko zapošljavanje, nameštanje tendera i izvlačenje novca iz budžeta opštine i trpanje u sopstvene džepove mora da stane!

Iz SNS poručuju da građani Paraćina više ne treba da trpe turturu i bahato ponašanje Saše Paunovića, te da oni  koji pozivaju na silovanje žena neka izađu pred građane koji će im poslati jasnu poruku da takvima nije mesto na političkoj sceni Srbije - poručuju naprednjaci.

- Bahati čelnici Paraćina, Šapca i Čajetine konstantno tvrde da trpe pritisak republičke vlasti, pa ih mi ovim putem pitamo – ako je to istina zašto ne odete na vanredne izbore?! Zbog čega se plašite da stanete pred građane koji će dati ocenu vašeg rada? Raspišite izbore, pa nek građani kažu da li je kraj vašem bahatom ponašanju! - dodaje se u saopštenju.

#Paraćin

#SNS

'